Hoe kan ik een voertuig vinden?

Met het Voertuigoplossingen-programma van Uber kun je een goedgekeurde, verzekerde auto vinden, zodat je aan de slag kunt. Auto-opties kunnen per stad verschillen en huurauto's zijn beschikbaar voor het delen van ritten en bezorgen via Uber Eats.

1. Meld je aan voor een Uber-partneraccount via de onderstaande link en laat ons weten dat je graag een auto wilt. Heb je al een account? Log in op drivers.uber.com en ga naar het gedeelte Automarktplaats om de opties voor voertuigoplossingen in je stad te bekijken.

2. Ga akkoord met en laat een antecedentenonderzoek uitvoeren om te zien of je in aanmerking komt om te rijden via de Uber-app.

3. Selecteer het Voertuigoplossingen-programma dat bij jou past.

Heb je nog vragen? Bekijk dan de onderstaande links. Je kunt ook contact opnemen met een auto-adviseur via 1 (866)-987-3743.