Hoe kan ik de functie doof/slechthorend in- of uitschakelen?

De partner-app biedt extra functies voor dove of slechthorende Uber-partners.

Je kunt deze functies als volgt inschakelen in de partner-app:

1. Tik linksboven op de menuknop (de drie streepjes).
  2. Selecteer Account > App-instellingen > Toegankelijkheid.
  3. Tik op de schakelaar naast de tekst 'Laat passagiers weten dat je doof of slechthorend bent'. Als deze functie ingeschakeld is, laat de app de passagier weten dat je doof of slechthorend bent.

Je kunt via Toegankelijkheid in de app ook instellen dat je scherm knippert of dat je apparaat trilt bij meldingen. Tik op de knop rechts van elke optie om de instelling aan of uit te zetten.