Cashing out earnings

Je kunt je omzet laten uitbetalen in de partner-app of via wallet.uber.com.

In de partner-app:

1. Open het hoofdmenu.
  2. Tik op Wallet of Omzet en vervolgens op Uitbetalen.
  3. Kies de rekening waarop je het saldo wilt storten.
  4. Selecteer Bevestigen om je omzet te laten uitbetalen.

Via wallet.uber.com:

1. Selecteer links Wallet.
  2. Tik op Uitbetalen bij Omzet.
  3. Kies de rekening waarop je het saldo wilt storten.
  4. Selecteer Bevestigen om je omzet te laten uitbetalen.

Met directe uitbetalingen wordt het beschikbare saldo op je betaalpas of in aanmerking komende bankrekening gestort. In de meeste gevallen wordt deze overschrijving direct gedaan. Deze overschrijving kan tot 3 werkdagen duren. De exacte tijdsduur hangt af van je bank.

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht om je omzet buiten de normale planning om te laten uitbetalen.