Ik had een probleem met het downloaden van de app in Android

Als je een Android-apparaat gebruikt, kun je de app downloaden door in de Google Play Store te zoeken naar 'Uber Driver' of door hier te tikken.

Voor de nieuwste versie van de Uber Driver-app is Android 8.0 vereist. * Werk je Android-besturingssysteem bij naar de nieuwste versie als je nog geen Android 8.0 gebruikt. Als je de app niet via je mobiele netwerkverbinding kunt downloaden, kun je het via een wifinetwerk proberen.

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Uber Driver-app op je Android-apparaat en je krijgt de melding 'Kan geen verbinding maken met de server', probeer dan het volgende: * Je browser-app geforceerd afsluiten * Je cache leegmaken

De browser-app geforceerd afsluiten

1. Swipe vanaf de onderkant van het scherm omhoog, houd vast en laat los.
  2. Swipe omhoog in de browser-app om deze af te sluiten.
  3. Je kunt ook naar links scrollen en tikken op 'Alles wissen' om alle geopende apps af te sluiten.

Het cachegeheugen van je browser leegmaken

1. Tik op de menuoptie (normaal een pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek) in de browser.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'Privacy en beveiliging' > 'Browsegegevens wissen'.
  3. Selecteer wat je wilt wissen en dan 'Gegevens wissen'.

Let op: de bovenstaande stappen verwijderen opgeslagen wachtwoorden en de zoekgeschiedenis.

Als het nog steeds niet lukt om de app te downloaden, laat ons dat dan hieronder weten.