Ik heb een voorwerp gevonden

Laat het ons weten als er iets in je auto is achtergebleven. We proberen je in contact te brengen met de passagier zodat je een geschikte tijd en plaats kunt afspreken om het voorwerp terug te geven.

Passagiers kunnen je bellen via de app zonder je persoonlijke telefoonnummer te zien. Als je liever een sms‘je ontvangt, kunnen we je persoonlijke nummer sturen, maar in dat geval kan de passagier dit nummer bewaren (voor zolang als de passagier wil).

Een verloren voorwerp melden:

1. Selecteer tijdens welke rit het voorwerp is achtergelaten. Als je niet zeker weet tijdens welke rit het voorwerp is achtergelaten, selecteer je de vroegst mogelijke rit.
  2. Vul het onderstaande formulier in.