Ik krijg geen aanvragen voor ritten of bezorgingen

Bent u online maar krijgt u geen ritaanvragen, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat mobiele data is ingeschakeld en dat u 3G/4G-connectiviteit hebt, controleer dit op uw telefoon: Instellingen > Draadloos en netwerken > Meer > Mobiele netwerken > Data ingeschakeld
Screenshot van de mobiele instellingen van uw telefoon met data ingeschakeld
  • Volg de rood/oranje stippelpunten die de dynamische gebieden weerspiegelen waar veel passagiers naar vragen. Zodra u op de stippelpunten klikt, ziet u de dynamische tarieven en word u door Uber naar dat gebied geleid.
Screenshot van de app met gebieden met dynamische tarieven
  • Zorg ervoor dat je in de stad bent waarin je mag rijden.
  • Zorg ervoor dat je voorkeuren zijn ingesteld om alle soorten ritten te ontvangen waarvoor je in aanmerking komt.
Screenshot van het openen van de voorkeurenpagina van de gebruiker en het selecteren van alle rittypen.
  • Schakel de bestemmingsinstelling uit (als deze is ingeschakeld).
Screenshot van gebruiker die het bestemmingsfilter uitschakelt
  • Start uw telefoon opnieuw op.
Screenshot van de gebruikersinterface van de telefoon voor het opnieuw opstarten
  • Zorg dat uw de nieuwste versie van de app hebt.
Screenshot van het scherm met telefooninstellingen met het versienummer van de app

Als u bovenstaande oplossingen heeft geprobeerd en nog steeds geen aanvragen ontvangt, is er waarschijnlijk weinig vraag in het gebied of op dat moment van de dag. De vraag naar ritten kan variëren per locatie, tijdstip en zelfs tijd van het jaar.