Informatie voor Uber-partners over de verkoop van Uber aan Grab

We hebben nieuws voor je: Uber gaat haar activiteiten in Myanmar combineren met Grab. Het begin van een nieuw hoofdstuk in het delen van ritten.

Wat dit voor jou betekent: we zetten onze diensten met ingang van 8 april 2018 over naar het Grab-platform, na die datum moet je je aanmelden bij Grab om ritten te accepteren. Je kunt er zeker van zijn dat alle ritten die voor de overgangsdatum via het Uber-platform worden gedaan, volledig worden betaald.

Volg deze stappen:
Download hier de partner-app van Grab (IOS - https://grb.to/iosdriver
ANDROID - https://grb.to/adrdriver).
Ga naar grab.com/mm/comingtogether-driverpartner voor specifieke instructies bij het aanmelden.

Ga voor meer informatie over deze overgang naar grab.com/mm/comingtogether-driverpartner. Greenlight Hubs zijn op maandag 26 maart 2018 gesloten vanwege de overgang.

Bedankt, we kijken ernaar uit om bij Grab met je te blijven samenwerken.

Veelgestelde vragen

Wat verandert er?
Uber gaat haar activiteiten samenvoegen met Grab. De start van een nieuw hoofdstuk in het delen van ritten in Myanmar. Na de overgang worden al je activiteiten door Grab beheerd.

Wanneer vindt de verandering precies plaats? Wat gebeurt er tot die tijd?
De officiële overgang vindt plaats op 8 april 2018. Je kunt tot die tijd de partner-app van Uber gebruiken om passagiers op te halen. We raden je echter aan de Grab partner-app zo snel mogelijk te gebruiken. Ga naar grab.com/mm/comingtogether-driverpartner om te beginnen.

Kan ik de partner-app van Uber nog gebruiken na de overgang?
Nee, je kunt na de overgangsdatum geen passagiers meer ophalen via Uber.
Je accountgegevens, eerdere omzet en ritten blijven wel zichtbaar in de partner-app.

Word ik betaald voor alle ritten die ik via de Uber-app heb geaccepteerd? Wanneer?
Ja, alle ritten die je via Uber doet vóór de overgangsdatum, worden volledig betaald volgens het normale betalingsschema.

Kan ik na de overgangsdatum mijn Uber-transactiegeschiedenis bekijken?
Ja, je kunt altijd inloggen in de partner-app of op uber.com gaan om je volledige transactiegeschiedenis te bekijken.

Worden mijn gegevens gedeeld met Grab?
Om het je gemakkelijk te maken, worden alle gegevens en informatie die je eerder met Uber hebt gedeeld, overgezet naar Grab.

Hoe kan ik chauffeur blijven?
Download de partner-app van Grab [IOS - https://grb.to/iosdriver
ANDROID - https://grb.to/adrdriver]
Op grab.com/mm/comingtogether-driverpartner vind je details voor het aanmelden in jouw land
Voor chauffeurs die al zijn geregistreerd en geactiveerd op het Grab-platform, verandert er niets

Wat als ik nog niet actief ben op Uber?
Ga naar grab.com/mm/comingtogether-driverpartner om een account bij Grab aan te maken. Per vandaag activeren we geen chauffeurs meer.

Wat als ik meer vragen heb?
Je kunt contact blijven opnemen met Uber Support via Help in de Uber-app of via help.uber.com.
Als je vragen hebt over hoe je je kunt aanmelden om via Grab te rijden, over een rit die is gestart in de Grab-app of over een probleem in verband met Grab, kun je terecht op grab.com/help.