Uitgenodigde chauffeur: melding dat de introductie chauffeur ontbreekt of onjuist is

Als een vriend of vriendin je aan Uber heeft geïntroduceerd en je je niet hebt aangemeld via de link, kun je misschien nog steeds de introductiebeloningen ontvangen. Dit is mogelijk als je je Uber Driver-account nog niet hebt geactiveerd. Volg deze stappen:

1. Vraag je vriend of vriendin om de introductielink opnieuw te sturen.
  2. Zodra je inlogt via de link, controleren we of je in aanmerking komt voor het introductieprogramma. Als je in aanmerking komt, nemen we je op in de lijst met introducties van je vriend of vriendin.
  3. Je vriend of vriendin ontvangt de introductiebonus nadat je het benodigde aantal ritten voor deze introductie hebt voltooid.