Facturen

Na het inloggen hebben partners toegang tot het tabblad "Facturen".

Het enige wat u hoeft te doen, is inloggen op uw account, "Partnerfacturen" -> "Facturen" -> "In rekening brengen via Uber"' -> "Voor Uber" selecteren.

Facturen kunnen worden gedownload in pdf-formaat voor elke wekelijkse factureringsperiode.

Als de factuur voor een specifieke datum niet beschikbaar is, selecteert u de periode waarin u de facturen wilt ontvangen. Het bestand wordt dan naar u toegestuurd als reactie op uw bericht.