Ik had een probleem met het downloaden van de app in iOS

Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je de app downloaden door te zoeken naar Uber Driver in de Apple App Store. Of download de Driver-app hier.

De Driver-app van Uber kan worden gedownload op iPhones met iOS 16.2 of hoger.

• Als je een lagere versie van iOS gebruikt, download dan iOS 16.2 of hoger.
  • Als je de app niet via je mobiele netwerkverbinding kunt downloaden, kun je het via een wifinetwerk proberen.

Als het nog steeds niet lukt om de app te downloaden, laat ons dat dan hieronder weten.