Mijn iPhone geeft een netwerkfoutmelding

Als de app een netwerkfoutmelding weergeeft, kun je het volgende proberen:

1. Schakel wifi uit via Instellingen > Wifi.
2. Schakel de vliegtuigmodus uit via Instellingen > Vliegtuigmodus.
3. Schakel mobiele data in in Instellingen > Mobiel > Mobiele data.
4. Controleer bij Mobiele data > Mobiele data gebruiken voor of de partner-app van Uber is ingeschakeld.

Nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, probeer je opnieuw verbinding te maken.

Zie je nog steeds een foutmelding over het netwerk? Ga dan naar Instellingen > Algemeen > Opnieuw instellen > Netwerkinstellingen opnieuw instellen. Let op: hierdoor kunnen alle wachtwoorden die op je telefoon zijn opgeslagen, worden verwijderd.