Meerdere tussenstops maken tijdens een rit

Passagiers kunnen maximaal twee tussenstops toevoegen tijdens een rit. Dit kan via de app.

Deze extra haltes zijn gemarkeerd met een zwart vierkantje op je reisschema en de laatste halte is gemarkeerd met een rood vierkantje.

Wanneer je aankomt op een van de bestemmingen halverwege de rit, zie je onderaan het scherm een schuifknop met de tekst TUSSENSTOP BEVESTIGEN.

Hiermee kun je de navigatie automatisch instellen op de volgende bestemming van de rit van de passagier.

Swipe Rit beëindigen pas nadat alle passagiers zijn uitgestapt bij hun laatste halte.

Wanneer tijdens een rit een extra tussenstop wordt gemaakt, wordt de tijd die je wacht en de extra afgelegde afstand aan de ritprijs toegevoegd.

Deze functie is niet beschikbaar voor Uber Pool-ritten.