Ontbrekende betaling voor tolgelden

Wanneer je met je voertuig door een tolpoort rijdt, betalen we in de meeste gevallen automatisch het tolbedrag terug.

Als het tolbedrag voor voertuigen met een elektronisch tolvignet lager is dan voor voertuigen die contant betalen, betalen we het laagste bedrag terug.

Volg deze stappen om terugbetalingen voor tolgelden te bekijken in de partner-app:

1. Ga naar het menu.
  2. Selecteer Omzet > Details bekijken > Omzetactiviteit bekijken.
  3. Selecteer de rit waarvoor je een terugbetaling had moeten ontvangen.
  4. Ga naar de specificatie Kosten voor externe partijen en zoek naar Tol.

Volg deze stappen om ze te bekijken op drivers.uber.com:

1. Ga naar het menu.
  2. Selecteer Omzet en vervolgens Overzichten.
  3. Selecteer het overzicht van de betreffende maand.
  4. Klik bij de relevante week op Overzicht bekijken.
  5. Zoek naar Tol.

Laat het ons hieronder weten als de tol- of parkeertoeslag niet automatisch is terugbetaald: