Mijn Android-telefoon geeft een netwerkfoutmelding

Als de app een netwerkfoutmelding weergeeft, probeer dan het volgende:

1. Schakel de wifi uit door op Instellingen > Wifi > Uit te tikken.
  2. Schakel de vliegtuigmodus uit door op Instellingen > Vliegtuigmodus > Uit te tikken.
  3. Schakel mobiele data in via de Instellingen-app > Draadloos en netwerken (kop) > Meer... > Mobiele netwerken > Data ingeschakeld.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, start dan je telefoon opnieuw op door de aan/uit-knop ingedrukt te houden en selecteer Uitschakelen of Opnieuw opstarten.