Ik ontvang geen ritaanvragen

Ben je online maar krijg je geen ritaanvragen, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat je in de stad bent waarin je mag rijden.
  • Ga naar een locatie waar de vraag hoger is.
  • Controleer of je voorkeuren zijn ingesteld om alle soorten ritten te ontvangen waarvoor je in aanmerking komt.
  • Schakel de bestemmingsinstelling uit (als deze is ingeschakeld).
  • Controleer de data- of wifiverbinding van je apparaat.
  • Start je telefoon opnieuw op.
  • Zorg dat je de nieuwste versie van de app hebt.

Als je bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd en nog steeds geen aanvragen ontvangt, is er waarschijnlijk weinig vraag in het gebied of op dat moment van de dag. De vraag naar ritten kan variëren per locatie, tijdstip en zelfs tijd van het jaar.

Denk je nog steeds dat er een probleem is met je account, laat dat ons dan hieronder weten.

Let op: Je dient online te zijn in de app om je account te controleren en uit te zoeken waarom je geen aanvragen ontvangt. Ga online voordat je onderstaand formulier indient.