Problemen bij het downloaden van de app (Android)

Als je de app niet op je Android kunt downloaden, ga je naar t.uber.com/and.

Je wordt doorgestuurd naar de juiste app-pagina in de Google Play Store. Als je foutmeldingen krijgt zoals 'De serververbinding kon niet worden behouden', raden wij je aan de browser te sluiten door op de menuknop op je apparaat te klikken en de browsertoepassing naar rechts te schuiven.

Je kunt tevens proberen de browsercache te wissen door op de menuoptie in de browser te klikken (over het algemeen een pictogram bestaande uit drie stippen in de rechterbovenhoek), vervolgens naar instellingen> Privacy en beveiliging te gaan en Cache wissen te selecteren. Merk op dat je tevens alle geregistreerde wachtwoorden en alle browsegegevens zult wissen.