Waar en wanneer krijg ik de meeste bezorgaanvragen?

De vraag naar bezorgingen is meestal groter:

• rond etenstijd: de grootste vraag naar bezorgingen is rond de lunch (11.00 - 14.00 uur) en het avondeten (17.00 - 21.30 uur),
  • als het regent: wees extra voorzichtig als het glad is op de weg,
  • op locaties met meer winkeliers (meestal in de binnenstad): soms zie je dat drukke gebieden worden gemarkeerd met hogere Boost wanneer je je aanmeldt bij je partner-app.

Je ontvangt zo nu en dan berichten van Uber via app, e-mail of sms met informatie over onder andere gebieden met een hoge vraag, promoties, piektijden en drukke winkeliers.