Een voertuig toevoegen, verwijderen of bijwerken

Je kunt nieuwe voertuigen aan je account toevoegen via de sectie Voertuigen in de Partner-app.

Een voertuig toevoegen:

1. Klik linksboven in de app op de menuknop (de drie lijntjes).
  2. Tik op Account > Voertuigen > Een voertuig toevoegen.
  3. Vul alle vereiste informatie in.
  4. Upload alle vereiste documenten en foto's.

Documenten moeten duidelijk en leesbaar zijn. Zodra we je documenten hebben gecontroleerd, sturen we je een pushmelding om te bevestigen dat je voertuig is geactiveerd.

Meer hulp nodig?

Vul het onderstaande formulier in als je hulp nodig hebt:

• Een voertuig toevoegen
  • Een bestaand voertuig uit je account verwijderen
  • Het merk, model, kleur, kenteken of andere functie van je bestaande voertuig bijwerken

Als je deel uitmaakt van een wagenpark, neem dan contact op met je wagenparkbeheerder voor hulp bij het beheren van voertuigen in je account.