Een probleem met de functie doof/slechthorend melden

De meeste problemen met het apparaat kunnen worden opgelost door het volgende te proberen:

1. Log uit bij de Uber-app en log vervolgens weer in.
  2. Sluit de app gedwongen af.
  3. Start je telefoon opnieuw op.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog steeds problemen ondervindt, probeer dan de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen. Hierdoor worden opgeslagen voorkeuren of wachtwoorden verwijderd. Op de meeste telefoons vind je de optie om je netwerkinstellingen te resetten onder Algemene instellingen.

Als je de hierboven beschreven stappen hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt, laat het ons dan weten door het onderstaande formulier in te vullen.