Acceptatie- en annuleringspercentages bijhouden

Gebruik Omzet (niet Beoordelingen) om het aantal acceptaties en annuleringen voor de huidige promoties bij te houden.

De aantallen onder een bepaalde promotie in Omzet zijn specifiek van toepassing op die promotie.

De aantallen die je ziet in Beoordelingen geven het totaal weer van je aantal acceptaties en annuleringen. Dit wijkt waarschijnlijk af van de aantallen bij een specifieke promotie.

Ga als volgt te werk om de details van je huidige promoties te bekijken:

1. Selecteer Omzet in het menu van de app.
  2. Tik op Promoties.
  3. Selecteer een promotie om deze te bekijken.