Ik heb hulp nodig met het instellen van mijn automatische overschrijving

Als je een automatische incasso instelt voor Uber op vault.uber.com, dan ontvang je een sms met een unieke viercijferige code om je identiteit te verifiëren. Deze code is een beveiligingsmaatregel ter bescherming van je bankgegevens.

Wil je je bankgegevens bijwerken maar heb je de sms niet ontvangen? Probeer dan je telefoonnummer bij te werken in je Uber-account en vraag de code opnieuw aan.

Je telefoonnummer bijwerken:

1. Ga naar partners.uber.com
  2. Tik op het menu in de linkerbovenhoek
  3. Selecteer PROFIEL in het menu aan de linkerkant
  4. Tik naast je naam op BEWERKEN
  5. Je telefoonnummer bijwerken
  6. Klik op OPSLAAN

Lukt het nog steeds niet om het telefoonnummer in je account te wijzigen of heb je alsnog geen sms ontvangen van Uber? Beantwoord dan de onderstaande beveiligingsvraag, vul het telefoonnummer in dat je wilt gebruiken en wij zullen het voor je bijwerken.