Verzekering voor Uber Eats

De verzekering voor bezorgers van Uber in Japan geldt voor fietsen, motoren en dwergauto's vanaf het moment dat een bezorger een verzoek accepteert, tot het moment dat de bezorging is voltooid of geannuleerd.

Naast de dekking voor lichamelijk letsel en materiële schade van derden, wordt lichamelijk letsel van de bezorgers vanaf oktober 2019 ook vergoed. Bezorgers hoeven zich niet aan te melden en er zijn geen extra kosten. (Klik op de onderstaande link voor meer informatie, zoals de voorwaarden die gelden)

Controleer bij een ongeval altijd eerst de veiligheid van alle betrokken partijen en neem indien nodig contact op met de hulpdiensten. Je kunt de lokale hulpdiensten bellen met behulp van de Veiligheidskit in de app. Deze vind je via het schildje linksonder in het kaartscherm.
Neem daarna zo snel mogelijk contact op met Uber-support om ons de details van het ongeval te laten weten. Je kunt een bericht sturen via onze hulp in de app, via 'Ritproblemen en aanpassingen' en gegevens invoeren via 'Ik was betrokken bij een ongeval'. Zodra we het bericht over een ongeval krijgen, pakt het team dat gespecialiseerd is in incidenten dit verder op.