Voorkeuren voor aanvraagtype bijwerken

Als Uber Eats beschikbaar is in jouw stad, kun je je aanmelden om bezorgaanvragen te ontvangen via de app waarmee je ook ritaanvragen accepteert. Met deze optie kun je omzet blijven maken als er minder ritaanvragen zijn in jouw gebied.

Heatmap en hotspot voor winkeliers

Je kunt ook de heatmap- of hotspotfunctie gebruiken om de drukste tijden en gebieden te vinden om bij jou in de buurt te rijden of te bezorgen. De gegevens van de afgelopen 28 dagen worden gebruikt om huidige dynamische gebieden, wachttijden tussen ritten, trends in ritaanvragen en promoties aan je te laten zien.

Filter voor rittypen

Met de nieuwe voorkeursfunctie voor rittypen kun je selecteren welk type aanvragen je wilt ontvangen. Je kunt je instellingen voor rittypen zo vaak wijzigen als je wilt wanneer je online bent. Je instellingen blijven van kracht, ook als je offline gaat.

Als je online gaat om te gaan rijden, ontvang je alleen aanvragen voor de rittypen die je hebt geselecteerd in je voorkeuren voor rittypen. Bepaalde instellingen voor rittypen kunnen tot minder aanvragen leiden. Als je alle rittypen aanvinkt, ontvang je meer ritaanvragen.

Je kunt als volgt de rittypen voor een voertuig wijzigen:

1. Open de partner-app en tik rechtsonder in het scherm op de drie horizontale streepjes. Hiermee open je de Ritplanner.
  2. Tik op het pictogram Voorkeuren linksonder in het scherm.
  3. Tik op het type ritaanvragen dat je wilt ontvangen terwijl je online bent.
  4. Tik op het rittype dat je niet meer wilt ontvangen.
  5. Tik op Opnieuw instellen als je je filters opnieuw wilt instellen en alle typen ritaanvragen weer wilt ontvangen.

Je kunt je ook aanmelden voor alle in aanmerking komende aanbiedingen en het maximumaantal aanvragen ontvangen vanuit het tabblad Voorkeuren.

Optie voor voorkeuren ontbreekt

Als je de ritvoorkeuren niet ziet wanneer je de bovenstaande stappen volgt, voer je de onderstaande stappen uit:

• Verwijder de app en installeer deze opnieuw, zodat je de nieuwste versie hebt.
  • Sluit de app geforceerd af. Dat is anders dan uit- en inloggen of je telefoon opnieuw opstarten. Hierdoor kan de app namelijk ook met de nieuwste updates worden bijgewerkt.
  • Wacht ten minste 15 minuten. Dit biedt de tijd om de app met de nieuwste update bij te werken.

Als een bepaald rittype waarvoor je denkt in aanmerking te komen niet wordt weergegeven in je voorkeuren, laat het ons dan weten door in te loggen en het onderstaande formulier in te vullen.