Wanneer en waar vind je de meeste passagiers?

Wanneer

In de meeste steden is de vraag naar ritten het grootst in het weekend, in de spits en in de avond.

Je kunt de partner-app gebruiken om je week te plannen met de functie Trends per uur. Volg de onderstaande stappen om een grafiek te bekijken die weergeeft wanneer we piektijden verwachten in je stad:

1. Tik op het pijltje linksonder in de app.
  2. Selecteer Trends per uur bekijken.
  3. Tik op de naam van de stad naast ‘Weergeven voor’ om het gebied in te voeren waarin je wilt rijden.

Je kunt herinneringen instellen om op bepaalde tijden te rijden. Verplaats de schuifregelaar naar het tijdsbestek onder de urengrafiek, en tik op Toevoegen aan mijn dag.

Waar

Gebruik de heatmap in de partner-app om de vraag in verschillende delen van de stad te vergelijken. De kaart geeft verschillende kleurintensiteiten weer om gebieden met weinig, veel en piekvraag voor ritten aan te geven.

Wanneer je in- en uitzoomt op de kaart, zie je geschatte dynamische tarieven. Je kunt bijvoorbeeld de vermenigvuldigingsfactoren 1,3x, 1,4x of 2,1x zien.