Work Hub

Via de Work Hub kun je eenvoudig nieuwe omzetmogelijkheden aan je account toevoegen of je omzetvoorkeuren wijzigen. De Work Hub toont relevante ritten en bezorgmogelijkheden die beschikbaar zijn voor je locatie en laat je weten of je ze aan je account kunt toevoegen.

Toegang tot de Work Hub: 1. Selecteer linksboven het hamburgermenu (=). 2. Selecteer Account. 3. Selecteer Work Hub.

Elke mogelijkheid bevat: * Een korte beschrijving van de mogelijkheid * Mogelijkheidsstatus

Selecteer een mogelijkheid voor meer informatie en je status:

• Goedgekeurd: deze mogelijkheden zijn actief in je account.
  • Toegankelijk: je kunt je aanmelden voor deze mogelijkheden en deze activeren.
  • Bevestigd: je hebt je aangemeld voor deze mogelijkheden, maar ze zijn nog niet actief.
  • Heeft aandacht nodig: dit zijn mogelijkheden waarvoor je je hebt aangemeld, maar waar je momenteel geen toegang toe hebt vanwege verlopen documenten of het niet voldoen aan bepaalde richtlijnen. Selecteer de mogelijkheid voor meer informatie over wat je kunt doen om weer aan de slag te gaan.

Selecteer de knop Toevoegen ernaast als je een nieuwe omzetmogelijkheid aan je account wilt toevoegen. Voor elke omzetmogelijkheid kunnen unieke documenten worden gevraagd voor goedkeuring. De Work Hub leidt je door de vereisten en je kunt deze ook op een later moment bekijken in het Documentencentrum.

Kunnen we je ergens anders mee helpen?