Hoe meld ik me aan?

Benodigd om een Uber-account aan te maken:

• Een geldig e-mailadres
  • Een geldig telefoonnummer
  • Wachtwoord instellen
  • Instemmen met de Algemene voorwaarden
  • Instemmen met onze Privacymelding

Aanmelden:

1. Vul je voor- en achternaam, telefoonnummer en voorkeurstaal in. Daarna sturen we je een sms ter bevestiging van je telefoonnummer.
  2. Voer je betaalgegevens in. Als je het nummer van je creditcard of bankpas toevoegt, wordt de ritprijs na elke rit automatisch afgeschreven. Wij accepteren geen prepaidkaarten.
  3. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je accountregistratie. Zodra je die hebt bevestigd, kun je via de app een rit aanvragen.