Onderhoud en rapportage

Kan ik verschillende menuprijzen instellen voor Webshop?

Je kunt verschillende prijzen instellen voor je Webshop via Menu Maker, dezelfde tool die je gebruikt in Uber Eats Manager om je menu in de app te beheren en bij te werken. Log in bij Uber Eats Manager en ga naar Menu Maker. Selecteer Items en selecteer een item waarvan je de prijs wilt aanpassen in je Webshop-menu. Onder de standaardprijs staat 'Voor dezelfde prijs beschikbaar in de winkel, bezorging, afhaling'. Daar vlakbij vind je de knop Wijzigen: klik erop en kies een andere prijs voor je Webshop-menu.

Waar krijg ik toegang tot klantgegevens?

Klantgegevens zijn beschikbaar van klanten die daar bij het afrekenen toestemming voor geven. Je kunt deze bekijken in het gedeelte Rapporten in Uber Eats Manager door het rapporttype Webshop-klanten te kiezen.

Tot welk type klantgegevens heb ik toegang?

Je hebt toegang tot de naam, achternaam, e-mail, datum en tijd van de eerste en laatste bestelling, de totale uitgaven aan je restaurant en het totale aantal bestellingen van klanten die hiervoor toestemming hebben gegeven tijdens het afrekenen.

Hoe weet ik welke bestellingen online bestellingen zijn?

Bestellingen worden weergegeven in Uber Eats Orders, net als gewone bestellingen. In Uber Eats Manager zijn deze gemarkeerd met het label Webshop onder Bestellingen. Bovendien wordt in het rapport Betalingsgegevens onder Rapporten in Uber Eats Manager weergegeven waar elke bestelling vandaan komt.

Hoe staan de online bestellingen op mijn factuuroverzicht?

Online bestellingen worden weergegeven op je factuuroverzicht, net als gewone bestellingen via Uber Eats.

Werken promoties met mijn Webshop?

Ja, alle promoties die je via het tabblad Marketing in Uber Eats Manager maakt, worden toegepast op je Webshop-menu.

Kan ik bestellingen op mijn website pauzeren?

Je website wordt gesynchroniseerd met Uber Eats Manager en je tablet. Als bestellingen daar zijn gepauzeerd, worden ze ook op je website gepauzeerd.

Als je ervoor kiest om je Webshop-pagina te deactiveren, kun je de URL van je website verwijderen.

Kan ik Webshop gebruiken met meerdere winkelierslocaties?

Je kunt één link of knop genereren voor alle locaties die je beheert. Deze link is dynamisch en leidt je klant naar de beste locatie die kan leveren.

Als je de unieke link niet ziet in Uber Eats Manager of een beoordeling van de locatie-instellingen wilt aanvragen, neem dan contact op met je accountmanager.

Kan ik mijn eigen bezorgradius instellen?

Je radius wordt ingesteld door Uber Eats als je in contact komt met bezorgers via het Uber Eats-platform of wordt gesynchroniseerd met je Uber Eats Manager als je eigen bezorgers inzet.