Het beste van Eats – veelgestelde vragen

Het beste van Eats is een programma waarmee goede bezorgrestaurants erkenning krijgen op Uber Eats. Op basis van echte bestellingen zetten we restaurants in de schijnwerpers die extra hun best doen voor hun klanten. Het beste van Eats-restaurants hebben een betere zichtbaarheid in de app, wat kan leiden tot meer klanten en een hogere omzet. Klanten vinden Het beste van Eats in de Uber Eats-app onder Beste algemeen of Best beoordeeld (afhankelijk van je regio).

Hoe komt een restaurant in aanmerking voor Het beste van Eats?

Een restaurant komt op basis van de volgende criteria in aanmerking voor Het beste van Eats:

• Voltooide bezorgingen: je moet in de afgelopen 12 weken ten minste 100 bestellingen hebben voltooid.
  • Annuleringspercentage: je moet een annuleringspercentage van minder dan 1% hebben.
  • Nauwkeurigheid van bestellingen: je moet een score van 98% of hoger voor de nauwkeurigheid van bestellingen hebben.
  • Beoordelingen van klanten: je beoordeling van klanten moet 4,6 sterren of hoger zijn.
  • Beoordelingen van bezorgers: je tevredenheidsbeoordeling van bezorgers moet 90% of hoger zijn.

Je kunt op de startpagina en de feedbackpagina van Uber Eats Manager bijhouden in hoeverre je aan deze criteria voldoet.

Let op:

• Uber Eats behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de vermelding Het beste van Eats aan een restaurant toe te voegen of te verwijderen.
  • De selectiecriteria kunnen worden gewijzigd.
  • Restaurants die alleen afhalen aanbieden of eigen bezorgers inzetten, komen op dit moment niet in aanmerking voor Het beste van Eats.

Wat kan ik verwachten als ik aan het programma meedoe?

• Betere vindbaarheid in de app: restaurants die in aanmerking komen voor Het beste van Eats krijgen een topplek in de Uber Eats-app. Bij restaurants die in aanmerking komen, wordt naast de naam van het restaurant ook een Het beste van Eats-badge weergegeven. Zo weten klanten dat jouw restaurant bij Het beste van Eats hoort.

• Kans op een hogere omzet: als we laten zien dat jij bij de toprestaurants hoort, kan dit leiden tot meer klanten en een hogere omzet.

• Speciale erkenning: alleen de populairste en betrouwbaarste restaurants komen in aanmerking om bij Het beste van Eats te horen.