Voeg omslagafbeeldingen en foto's uit de menucatalogus toe

Wat is een omslagfoto?

Een omslagfoto is de afbeelding die klanten in de app zien wanneer ze uw bedrijf zien.

Als u een omslagfoto ter goedkeuring wilt indienen, neemt u contact op met support en geeft u de afbeelding door die u wilt gebruiken. U kunt ook uw eigen omslagafbeeldingen uploaden via Uber Eats Manager. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1. Log in op Uber Eats Manager.
  2. Selecteer de Winkelpagina tabblad.
  3. Klik rechtsboven op de vervolgkeuzelijst en selecteer Omslagafbeelding.
  4. Klik Omslagafbeelding bijwerken.
  5. Upload uw foto en klik op Opslaan.

Nadat u uw omslagfoto hebt geüpload, kunt u de status controleren:

• In behandeling betekent dat uw omslagafbeelding wordt beoordeeld.
  • Goedgekeurd betekent dat uw omslagfoto is goedgekeurd en zichtbaar is.
  • Afgewezen betekent dat uw omslagfoto niet kan worden gebruikt. Als een omslagafbeelding wordt afgewezen, klikt u op Redenen bekijken om een gedetailleerde lijst met redenen voor de afwijzing te bekijken.

Geüploade afbeeldingen worden ter beoordeling rechtstreeks naar ons team voor het goedkeuringsproces gestuurd. De nieuwe omslagafbeelding krijgt de status In afwachting van goedkeuring. Na beoordeling wordt de nieuwe foto goedgekeurd of afgewezen. Na goedkeuring kan de omslagfoto op meerdere locaties worden toegepast met de Geldig bij meerdere winkels optie. Het beoordelingsproces kan tot drie werkdagen duren.

Als u de onderstaande richtlijnen volgt, is de kans groter dat de omslagfoto wordt goedgekeurd:

• Mooie foto's
  • De marges moeten de verwachte afmeting hebben (2880 pixels breed en 2304 pixels hoog)
  • Gebruik een JPEG-indeling met een beeldverhouding van 5:4
  • Zorg voor een gecentreerde, waterpas en goed bijgesneden weergave
  • Geef producten en/of maaltijden weer die klanten kunnen kopen
  • De omslagafbeelding moet items bevatten die relevant zijn voor de etalage (bijvoorbeeld bloemen voor een bloemist) met een eenvoudige achtergrond (hout, steen, marmer, etc.)
  • Merknamen zijn toegestaan, zolang ze de afbeelding niet overheersen en dat u de eigenaar bent of het recht hebt om de naam of het logo te gebruiken (pro-tip: gebruik de naam in een zacht lettertype als u dat wilt)
  • We raden u af om foto's te gebruiken waarop mensen (inclusief minderjarigen, beroemdheden en medewerkers) te zien zijn, omdat hiervoor toestemming nodig is
  • Overweeg politiek correcte afbeeldingen bij het weergeven van producten voor volwassenen (zoals alcohol)

Hoe voeg ik foto's toe aan mijn menu- of catalogusitems?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht..
  2. Klik op het menu-item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Ga naarFotoen sleep uw foto naar het daarvoor bestemde veld of klik opDoor bestanden bladeren.
  4. Klik opOpslaan nadat de foto is geüpload.
  5. Klik op Goedkeuring aanvragen wanneer u de pop-up "Goedkeuring vereist" ziet.
    • We keuren de foto goed of vragen u om een nieuwe foto te maken en in te sturen
    • Na goedkeuring kunnen we het formaat, de stand, de belichting en/of de kleuren van uw foto's bewerken

Hoe trek ik mijn foto voor goedkeuring in?

U kunt uw foto intrekken door contact op te nemen met support of via Uber Eats Manager:

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht..
  2. Klik op het item en selecteer vervolgens Foto-update annuleren.
  3. Selecteer Intrekken in het pop-up venster. De foto die in behandeling is, wordt verwijderd.

Hoe verwijder ik een foto van een item uit mijn menu of catalogus?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht..
  2. Klik op het item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de foto en klik op het potloodje.
  4. Klik op Verwijderen en vervolgens op Klaar en Opslaan.

Hoe vervang ik een fotoitem uit mijn menu of catalogus?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht..
  2. Klik op het item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de foto en klik op het potloodje.
  4. SelecteerVervangen en volg de instructies om een nieuwe foto toe te voegen.
  5. Klik opGereed en vervolgens op Opslaan.

Waarom is de foto die ik heb ingediend bewerkt?

De foto die u heeft ingediend, is mogelijk bewerkt om aan onze fotorichtlijnen te voldoen.

Meer informatie over onze fotorichtlijnen

Waarom is mijn foto afgewezen?

Als een foto die u hebt ingediend niet aan onze fotorichtlijnen voldoet, wordt deze mogelijk afgewezen. Om uw foto opnieuw in te dienen, kijkt u eerst op Menu Maker wat de reden(en) voor afwijzing is en brengt u wijzigingen aan om de foto opnieuw in te sturen.

Meer informatie over onze fotorichtlijnen

Van welke andere voorwaarden moet ik op de hoogte zijn als ik foto's plaats?

Als u foto's uploadt, (1) verklaar en garandeerd u dat u hier gebruiksrechten voor hebt en dat u met het gebruik ervan geen rechten van externe partijen schendt; (2) verstrekt u hiermee ook een sublicentie voor deze foto's aan Uber, inclusief het recht om foto's zonder toestemming te bewerken; en (3) ontheft u Uber van alle aansprakelijkheid ten aanzien van deze foto's.

Bekijk de richtlijnen voor het uploaden van nieuwe foto's op de pagina hieronder.