De app loopt regelmatig vast op een Android-apparaat

1. Tik linksboven in de app op het menupictogram.
  2. Ga naar Instellingen > Beeld en helderheid en zorg ervoor dat de automatische schermvergrendeling is ingesteld op Nooit.
  3. Log uit bij de app (menu in de linkerbovenhoek > Instellingen > uitloggen). Je ziet dan de inlogpagina.
  4. Sluit de app gedwongen af door op de vierkante knop onder het scherm te tikken en de Uber Eats-app naar links te vegen.
  5. Voer een harde reset uit volgens de bovenstaande instructies.
  6. Open de Uber Eats-app en log in met je gegevens.