De app loopt regelmatig vast op een iPad

Volg onderstaande stappen als de app vastloopt:

1. Tik linksboven in de app op het menupictogram.

2. Ga naar INSTELLINGEN -> BEELD EN HELDERHEID en zet de automatische schermvergrendeling op NOOIT.

3. Log uit, zodat de inlogpagina wordt weergegeven. Je kunt nu je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

4. Dubbelklik op de HOME-knop (de ronde knop onder het scherm) en swipe de Uber Eats-app omhoog.

5. Een harde reset uitvoeren: Houd de knoppen HOME en STANDBY ingedrukt (aan de bovenkant van de iPad). Houd ze ongeveer tien tot twaalf seconden ingedrukt totdat het apparaat opnieuw opstart en je het Apple-logo ziet.

6. Open de Uber Eats-app en log in met je gegevens.