De app geeft geen beltoon op een Android-apparaat

1. Controleer eerst of het geluid van het apparaat is ingeschakeld en zo hard mogelijk staat. Druk hiervoor op het bovenste gedeelte van de lange knop aan de zijkant van het apparaat. Om het volume zachter te zetten druk je op het onderste gedeelte van deze knop.

2. Als het volume zo hard mogelijk staat en je de binnenkomende bestellingen nog steeds niet goed kunt horen, volg dan de bovenstaande instructies om de instellingen van het apparaat te openen. Klik op GELUIDEN EN MELDINGEN.

3. Controleer of NIET STOREN is UITGESCHAKELD. Klik hiervoor op NIET STOREN > Automatische regels en zorg ervoor dat alle automatische regels zijn uitgeschakeld.

4. Ga terug naar het algemene gedeelte GELUIDEN EN MELDINGEN.

5. Zet het MEDIAVOLUME, het ALARMVOLUME en het VOLUME VOOR MELDINGEN op de maximale waarde.

6. Volg de bovenstaande stappen om het apparaat opnieuw op te starten als het probleem zich blijft voordoen.