Apps van derden

Je kunt apps van derden aan je Uber-account koppelen om extra functies in te schakelen. Dit gebeurt meestal als je:

• Voordelen en besparingen van externe partijen bekijken
  • Bij andere apps inloggen met je Uber-account

Apps van derden vragen om toegang tot je Uber-account en -gegevens voordat ze deze functies inschakelen. De volgende apps vallen hier NIET onder:

• Socialmedia-accounts waarmee je inlogt op Uber-apps (zoals Google of Facebook)
  • Overheidsinstellingen of regelgevende instanties
  • Adverteerders

Toegang verwijderen

Je kunt bekijken welke apps van derden toegang hebben tot je gegevens en dit beheren onder accountbeheer.

Als je de toegang voor een app van een externe partij verwijdert, hebben zij geen toegang tot je gegevens en heb jij geen toegang tot hun diensten. Ze kunnen echter nog wel toegang hebben tot de gegevens die ze al eerder hebben ingezien.

Raadpleeg de privacymelding van de externe partij voor informatie over hoe en waarom ze je gegevens verzamelen en gebruiken, en neem contact op met de externe partij als je vragen hebt. De privacymelding van elke externe partij kun je vinden onder Accountbeheer.

Als je in de toekomst een applicatie van derden wilt gebruiken waarvan je de toegang hebt verwijderd, word je gevraagd om toegang te verlenen voordat je de app gebruikt.

Kunnen we je ergens anders mee helpen?