Bestelling al opgehaald

Als een bezorger de verkeerde bestelling heeft ontvangen, gelievedit artikel te bekijken. Als u een slechte ervaring met een bezorger wilt melden, bekijk dit artikel.

Klant meldt dat de bestelling ontbreekt

Als een klant contact met u opneemt over een probleem met de bestelling, raden we u aan contact met ons op te nemen via de Help sectie in hun Uber Eats-app.

Eerdere bestellingen

De klant kan contact met ons opnemen via de Help sectie van hun app door:

1. Ga naarAccount > Bestellingen > Alle bestellingen.
  2. De laatste bestelling selecteren.
  3. Selecteervraag Hulp en daarnaEerdere bestelling.
  4. De kwestie selecteren die van toepassing was.

Als u restituties voor ontbrekende of onjuiste bestellingen wilt beheren, bekijk dan dit artikel.