Openingstijden wijzigen

Openingstijden in Uber Eats Orders bewerken:

1. Tik op het menu en dan op Openingstijden.

2. Selecteer een menu in de vervolgkeuzelijst en tik op Openingstijden bewerken. Je kunt voor elke dag van de week andere openingstijden instellen.

3. Pas de openingstijden aan en tik op Bijwerken. Managers ontvangen per e-mail een bevestiging van de wijziging.

Openingstijden in Uber Eats Manager bewerken. Bekijk dit artikel in het Helpcentrum voor instructies.

Als je de openingstijden tijdelijk wilt aanpassen, kun je in het menu van Restaurant Manager de optie Openingstijden tijdens feestdagen en vakanties selecteren. Je kunt ook offline gaan met de functie Pauzeren in Uber Eats Orders.

LET OP: Als je restaurant is geïntegreerd in een POS, dan kun je de openingstijden in Restaurant Manager bewerken. In Uber Eats Orders kun je de tijden alleen bekijken.

Bewerken van Openingstijden uitschakelen in Uber Eats Orders

Iedereen die toegang heeft tot de tablet van het restaurant kan de openingstijden in Uber Eats Orders bewerken. Deze functie schakel je als volgt uit:

1. Ga naar Instellingen.

2. Tik op de schakelaar naast Besteltijden bewerken in Uber Eats Orders?

Als de functie is uitgeschakeld, kun je de besteltijden alleen bewerken in Uber Eats Manager. Je kunt deze functie altijd weer inschakelen.

Klik op de onderstaande link om contact op te nemen met support.