Advertenties beheren

Een betaalde advertentie maken

1. Bezoek Uber Eats Managerof open Restaurant Manager en selecteer Uber Eats Manager.
  2. Volg de instructies op het scherm met tooltips voor meer informatie.
  3. Nadat je je eerste advertentie hebt gemaakt, ga je naar de pagina Alle campagnes waar je het volgende kunt doen:
    • Geplande advertenties bewerken, verwijderen of klonen
    • alle eerdere, actieve en geplande aanbiedingen bekijken

Advertenties bewerken

LET OP: Je kunt alleen actieve advertenties bewerken.

1. Ga naarUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer bovenaan Alle campagnes.
  4. Nadat je hebt gekozen welke campagne je wilt bewerken, selecteer je Acties.
  5. Selecteer in het dropdown-menu Bewerken, waarmee je de onderdelen (bijvoorbeeld doelgroep, budget en biedingstype) van de campagne van betaalde advertenties kunt bewerken.

Advertentieprestaties bijhouden

LET OP: Het kan tot 48 uur duren voordat gegevens van actieve campagnes op deze pagina worden weergegeven.

1. Ga naarUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer bovenaan de optie Prestaties.

Advertenties pauzeren

LET OP: Je kunt alleen actieve advertenties bewerken.

1. Ga naarUber Eats Manager. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  2. Selecteer bovenaan Alle campagnes.
  3. Nadat je hebt gekozen welke campagne je wilt bewerken, selecteer je Acties.
  4. Selecteer Pauzeren in het dropdown-menu.

Moet ik elke week advertenties instellen?

Nee, betaalde advertenties worden elke week automatisch geplaatst volgens het budget dat is ingesteld in Uber Ads Manager.

Hoe bekijk ik de advertentie-uitgaven?

Je kunt je advertentie-uitgaven op twee manieren bekijken: * op de pagina Campagneprestaties in Uber Eats Manager * in je betaaloverzicht