Je Webshop-pagina aanpassen

U kunt nu je online Webshopervaring aanpassen voor één winkel of meerdere vestigingen, waaronder een aangepaste URL, afbeeldingen (bijv. logo, banner) en kleurenschema's, zodat uw merk het best tot zijn recht komt voor je klanten.

Een aangepaste URL maken

1. Ga in Uber Eats Manager op het tabblad Webshop naar Uw pagina's beheren en zoek de winkel of het merk dat u wilt bijwerken.
  2. Klik boven de tabel op Bewerken
  3. Voer uw aangepaste URL in customname.order.store/...
  4. Klik op Opslaan.

Voor winkeliers met meerdere vestigingen kunnen URL's alleen worden aangepast door gebruikers die toestemming hebben om gegevens voor alle vestigingen te bewerken.

Logo's toevoegen

1. Ga in Uber Eats Manager op het tabblad Webshop naar Uw pagina's beheren en zoek de winkel of het merk dat u wilt bijwerken.
  2. Klik op de knop Aanpassen bij een vestiging (rij-item)
  3. Selecteer onder Winkels de winkels waarvoor u afbeeldingen wilt bijwerken (standaard wordt slechts één locatie vooraf geselecteerd, maar u kunt andere winkels selecteren).
  4. Onder Merklogo selecteert u Upload en kiest u de afbeelding die u wilt gebruiken. U kunt het logo Verwijderen of Vervangen nadat u het heeft geüpload.
  5. Klik op Opslaan.

Omslagafbeeldingen toevoegen

1. Log in op Uber Eats Manager.
  2. Selecteer de Winkelpagina tabblad.
  3. Klik rechtsboven op de vervolgkeuzelijst en selecteer Omslagafbeelding.
  4. Klik op Update cover image.
  5. Upload uw foto en klik op Opslaan.

Kleurenschema instellen

1. Ga in Uber Eats Manager op het tabblad Webshop naar Uw pagina's beheren en zoek de winkel of het merk dat u wilt bijwerken.
  2. Klik op de knop Aanpassen bij een vestiging (rij-item)
  3. Selecteer onder Winkels de winkels waarvoor u het kleurenschema wilt bijwerken (standaard wordt slechts één locatie vooraf geselecteerd, maar u kunt andere winkels selecteren).
  4. Klik onder Paginakleuren op Achtergrondkleur en Voorgrondkleur om een vooraf gedefinieerde achtergrond- of voorgrondkleur te selecteren.
    • U kunt ook een hex-code invoeren voor een aangepaste kleur
  5. Klik op Opslaan.

Navigatielinks toevoegen

1. Ga in Uber Eats Manager op het tabblad Webshop naar Uw pagina's beheren en zoek de winkel of het merk dat u wilt bijwerken.
  2. Klik op de knop Aanpassen bij een vestiging (rij-item)
  3. Selecteer onder Winkels de winkels waarvoor u de navigatielinks wilt bijwerken (standaard wordt slechts één locatie vooraf geselecteerd, maar u kunt andere winkels selecteren).
  4. Ga naar Geavanceerde instellingen en klik op het plusteken
  5. Voer de Linknaam in voor de navigatielink
  6. Voer de bijbehorende URL in voor de navigatielink (https:// moet onderdeel van de link zijn)
  7. Klik op Opslaan.