De leveringsspartner is te vroeg aangekomen

Als je merkt dat bezorgers vaak te vroeg aankomen, moet je de bereidingstijd mogelijk bijstellen.

Uber Eats gebruikt een steeds beter algoritme om de bereidingstijd van restaurants te voorspellen, maar je kunt de bereidingstijd voor jouw restaurant ook handmatig bijwerken.

Volg hiervoor deze stappen:

1. Log in bij Uber Eats Manager. Gebruik hiervoor de inloggegevens voor de Uber Eats-app (e-mailadres en wachtwoord) en een code (de laatste vier cijfers van je restaurantnummer)

2. Klik op het stopwatchpictogram (bereidingstijden) aan de linkerkant van het scherm

3. Indien nodig kun je de bereidingstijd aanpassen of extra tijd toevoegen

4. Klik op 'Opslaan'

Pro-tip: Sneller is beter. Stel een zo kort mogelijke bereidingstijd in. Als je iets meer tijd nodig hebt om een bepaald item te bereiden, dan tik je op Bestelling uitstellen.