Je menu aanpassen – Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe tag ik menu-items voor bepaalde dieetvoorkeuren?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht.
  2. Zoek of selecteer een item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Klik op het tabblad Details.
  4. Kies onder Dieetkenmerken uit: Veganistisch, Vegetarisch, Glutenvrij. LET OP: Als een item is getagd als Veganistisch, wordt deze standaard automatisch ook getagd als Vegetarisch.
  5. Klik op Opslaan.

Hoe wijzig ik het belastingtarief?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht.
  2. Zoek of selecteer een item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Zoek Belastingtarief en wijzig het belastingtarief van het item in het grijze vak.
  4. Klik op Opslaan.

Hoe verander ik de volgorde van menu-items en categorieën?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht.
  2. Versleep een item of categorie om de volgorde te wijzigen.
  3. Klik op Opslaan.

Hoe voeg ik een aangepaste datum of aangepast tijdvak toe voor een item?

Let op: Met deze functie stel je een datum of tijdvak in voor items die slechts op één dag in de week of een bepaald deel van de dag worden verkocht. Als je bijvoorbeeld een soep van de dag verkoopt, kun je een aangepaste datum instellen zodat de soep alleen op dinsdagen verkrijgbaar is. Als je alleen 's ochtends pannenkoeken verkoopt, kun je een aangepast tijdvak instellen zodat pannenkoeken alleen van 9.00 tot 11.00 uur verkrijgbaar zijn.

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht.
  2. Zoek of selecteer een item om het zijpaneel Item bewerken te openen.
  3. Klik op het tabblad Details.
  4. Klik onder Tijden op het potloodje om de aangepaste datum of het aangepaste tijdvak voor het item te wijzigen.
  5. Klik op Opslaan.

Hoe dupliceer ik een item, categorie of modifier-groep?

1. Open Menu Maker.
  2. Zoek of selecteer het item, de categorie of de modifier-groep die je wilt dupliceren.
  3. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het zijpaneel Item bewerken.
  4. Klik op Dupliceren en vervolgens op Opslaan.

Hoe voeg ik een modifier-groep toe aan meerdere items tegelijk?

1. Open Menu Maker en klik op Overzicht.
  2. Selecteer de modifier-groep die je aan meerdere items wilt koppelen. Het zijpaneel Modifier-groep bewerken wordt geopend.
  3. Klik in het Items-gedeelte van het zijpaneel op het +-teken om extra items toe te voegen.
  4. Voeg alle gewenste items aan de modifier-groep toe en klik op Opslaan.

Lees in het artikel hieronder hoe je je menu aanpast: