Hoe kan ik bezorgkosten voor meerdere zones aanpassen?

Je hebt je restaurant altijd op jouw manier gerund. Nu kun je je bezorgservice ook op jouw manier runnen. Uber Eats biedt winkeliers met eigen bezorgers nu de mogelijkheid om de bezorgkosten voor meerdere bezorgzones aan te passen. Zo kunnen winkeliers het bestelvolume beheren en verhogen door de bezorgkosten aan te passen op basis van de bezorgafstand.

Hoe kan ik de bezorgkosten aanpassen?

• Log eerst in bij Uber Eats Manager en ga naar Instellingen.
  • Selecteer Bezorging op het tabblad Instellingen om het huidige bezorggebied, de bijbehorende bezorgkosten en de bezorgtijd te bekijken. Je kunt de huidige bezorgzone en de bezorgkosten wijzigen.
  • Je hebt twee gebiedsopties voor het maken van extra bezorgzones door op Een ander bereik toevoegen te klikken. In de vervolgkeuzelijst selecteer je het volgende:
    • Type radius: Als de radius al is ingesteld, kun je op het bewerkingspictogram klikken en op Een ander bereik toevoegen klikken om meer radiussen te maken. Vervolgens kun je bezorgkosten en afhandelingstype voor elke radius instellen door op Een ander bereik toevoegen te klikken in de vervolgkeuzelijst die je selecteert. Je kunt maximaal vijf extra radiussen voor bezorggebieden maken.
    • Type aangepast gebied: Klik op Gebied maken om extra aangepaste bezorgzones, toeslagen en type afhandelingen voor langere afstanden te maken. Je kunt maximaal zeven extra aangepaste bezorgzones maken.
    • D.w.z. bezorgzone 1 = 1-2 km, $ 5; Bezorgzone 2 = 2-3 km , $ 8, enz.
  • Nadat je de benodigde bezorgzones hebt ingesteld, klik je op Voltooien om bij te werken wat klanten zien wanneer ze in je winkel bestellen.