Openingstijden bijwerken in Uber Eats Orders

Besteltijden in Uber Eats Orders bewerken:

1. Tik op het menu en dan op Tijden.
  2. Selecteer een menu in de keuzelijst en tik op Tijden bewerken. Je kunt voor elke dag van de week andere tijden instellen.
  3. Pas de tijden aan en tik op Bijwerken. Managers ontvangen per e-mail een bevestiging van de wijziging.

Je kunt de openingstijden van het restaurant ook bijwerken in Uber Eats Manager. Bekijk dit artikel voor instructies.

Heeft je restaurant POS-integratie, dan moet je de tijden in Uber Eats Manager bewerken. In Uber Eats Orders kun je de tijden alleen bekijken.

Bewerken van besteltijden uitschakelen:

Iedereen die toegang heeft tot de tablet van het restaurant kan de besteltijden in Uber Eats Orders bewerken.

Deze functie uitschakelen:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op de schakelaar naast 'Besteltijden bewerken in Uber Eats Orders?'

Als de functie is uitgeschakeld, kun je de besteltijden alleen bewerken in Uber Eats Manager. Je kunt deze functie altijd weer inschakelen.