Hoe je Webshop kunt insluiten

Algemene instructies voor websites

Log in bij Uber Eats Manager en klik aan de zijkant op het tabblad Webshop. Als je dit nog niet hebt gedaan, bekijk dan je tarieven, ga akkoord met de Voorwaarden en klik op Je pagina maken om je Webshop te creëren.

Je krijgt dan twee mogelijkheden om je Webshop te plaatsen:

1. Door een link in te sluiten. Dat doe je door te klikken op de knop Acties > Link kopiëren.
  2. Of door op je website de knop Online bestellen in te sluiten. Dat doe je door te klikken op de knop Acties > Knop aanmaken.

Instructies voor andere websiteproviders

Square, Wordpress, GoDaddy, Shopify, Wix, Squarespace, Weebly

Als je website op een van de volgende platformen draait, is het nog eenvoudiger om je Webshop beschikbaar te maken. Log in bij Uber Eats Manager en klik aan de zijkant op het tabblad Webshop. Als je dit nog niet hebt gedaan, bekijk dan je tarieven, ga akkoord met de Voorwaarden en klik op Je pagina maken om je Webshop te creëren.

Klik op de volgende pagina op Een link naar je website toevoegen, waarna je voor jouw platform stapsgewijze instructies voor Webshop krijgt.

Video-instructies voor populaire websiteproviders:

Square - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen

Wordpress - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen

GoDaddy - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen

Shopify - De knop Online bestellen toevoegen

Wix - Een URL insluiten

Squarespace - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen - De pagina Online bestellen toevoegen

Weebly - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen

Bentobox - Een URL insluiten - De knop Online bestellen toevoegen - De pagina Online bestellen toevoegen

Je link insluiten op social media

Als je de optie Webshop op je sociale media wilt insluiten, kopieer je eerst in Uber Eats Manager de link naar de pagina Webshop vanuit het gedeelte Webshop. Ga daarna naar je social media-account. In de links hieronder staan stapsgewijze instructies om de knop Eten bestellen weer te geven op je Instagram-, Facebook- en Google Business-profielen.