Afdrukken via de Uber Eats-app

Printen inschakelen in Uber Eats Orders:

1. Controleer in de lijst met printers hieronder of jouw printer wordt ondersteund.
  2. Koppel de tablet met de printer volgens de instructies van de fabrikant om verbinding te maken met Uber Eats Orders.
  3. Wanneer de tablet en de printer zijn gekoppeld open je Uber Eats Orders en selecteer je het menupictogram in de linkerbovenhoek van de app.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik op Betalingsbewijzen afdrukken.
  6. Maak verbinding door de schuifknop naar rechts te vegen. Er zou moeten staan: Afdrukken van betalingsbewijzen ingeschakeld.
  7. Bevestig dat je verbinding hebt gemaakt met de printer door naar de keuzelijst Aangesloten printer te gaan:
    • Wanneer de printer al eerder met je apparaat is gekoppeld, wordt deze automatisch geselecteerd.
    • Wanneer je deze printer voor het eerst op het apparaat aansluit, moet je het type printer selecteren waarmee je verbinding wilt maken.
    • Wanneer je meerdere bluetooth-apparaten hebt, kan het zijn dat je het type printer moet selecteren in de keuzelijst.

Ondersteunde printers:

• Star Micronics L200
  • Star MicronicsT300
  • Star Micronics TSP100
  • Star Micronics TSP14
  • Star Micronics TSP650
  • Star Micronics TSP654
  • Epson TM-M30
  • Epson TM-M10

Het kan zijn dat jouw tablet ook andere printers van Star ondersteunt. Controleer voor aanschaf altijd de informatie van de fabrikant van de printer, zodat je zeker weet dat deze compatibel is.