Promoties beheren via Uber Eats Manager

Restaurants die daarvoor in aanmerking komen, kunnen promoties aanmaken en beheren via Uber Eats Manager.

Een promotie aanmaken

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer een type promotie.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Nadat je je eerste promotie hebt aangemaakt, zie je de pagina 'Alle campagnes' * Op deze pagina vind je alle verlopen, actieve en geplande promoties. * Je kunt geplande promoties hier ook bewerken, verwijderen of dupliceren.

Een promotie bewerken

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer 'Alle campagnes' bovenaan.
  4. Kies welke promotie je wilt bewerken en selecteer 'Acties'.
  5. Selecteer 'Bewerken' in de vervolgkeuzelijst.
    • (LET OP: je kunt alleen geplande promoties bewerken).
  6. Volg de instructies op het scherm als je datums, budgetten, doelgroepen en combinaties van promoties wilt bewerken.

Een geplande promotie verwijderen

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer 'Alle campagnes' bovenaan.
  4. Kies welke promotie je wilt verwijderen en selecteer 'Acties'.
  5. Selecteer 'Verwijderen' in het vervolgkeuzemenu. Hiermee wordt de aanbieding verwijderd en uit de lijst gehaald.

Een lopende promotie beëindigen

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer 'Alle campagnes' bovenaan.
  4. Kies welke promotie je wilt beëindigen en selecteer 'Acties'.
  5. Selecteer 'Beëindigen' in het vervolgkeuzemenu. Hiermee wordt de lopende aanbieding beëindigd.

De prestaties van een actieve promotie bijhouden

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer 'Prestaties' bovenaan.

De gegevens op deze pagina zijn van 48 uur geleden. Dat betekent dat gegevens van actieve aanbiedingen hier pas na 48 uur worden weergegeven.

De prestaties van eerdere promoties bekijken

1. Ga naar Uber Eats Manager.
  2. Selecteer 'Marketing' in de zijbalk.
  3. Selecteer 'Alle campagnes' bovenaan.