Beheer campagnes en aanbiedingen via Uber Eats Manager

In aanmerking komende winkeliers kunnen campagnes met aanbiedingen voor consumenten aanmaken en beheren via Uber Eats Manager.

Beheer aanbiedingscampagnes

Een campagne aanmaken:

• Log in opUber Eats Manager.
  • Selecteer Marketing in de zijbalk.
  • Selecteer het type campagne dat u wilt starten.
  • Vul het formulier in met informatie over de campagne, zoals de doelgroep, duur en wekelijkse uitgaven. De velden worden vooraf ingevuld met standaardopties. Sommige campagnegegevens kunnen zo nodig worden aangepast.
  • Lees en accepteer de Algemene voorwaarden. U hoeft ze alleen te accepteren wanneer u de eerste keer een aanbieding voor die locatie instelt.
  • Selecteer Verzenden.

Nadat u uw eerste campagne hebt gemaakt, kunt u de pagina ALLE CAMPAGNES bezien, welke:

• Alle eerdere, actieve en geplande aanbiedingen toont.
  • Hiermee kunt u geplande aanbiedingen bewerken, verwijderen of klonen.

Het wijzigen van een campagne:

1. Log in opUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer in de bovenste navigatiebalk Alle campagnes.
  4. Nadat u heeft gekozen welke campagne u wilt updaten, selecteert u Acties.
  5. Selecteer WIJZIGEN in het keuzemenu. (U kunt alleen geplande campagnes wijzigen.)
  6. Volg de instructies om datums, budget, doelgroep en aanbiedingscombinaties aan te passen.

Een geplande campagne verwijderen:

1. Log in opUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer in de bovenste navigatiebalk Alle campagnes.
  4. Nadat u heeft gekozen welke campagne u wilt verwijderen, selecteert u ACTIES.
  5. Selecteer in het vervolgkeuzemenu VERWIJDEREN. Hiermee wordt de campagne uit uw lijst verwijderd.

Beëindig een actieve campagne:

1. Log in opUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer in de bovenste navigatiebalk Alle campagnes.
  4. Nadat u gekozen heeft welke campagne u wilt beëindigen, selecteert u ACTIES.
  5. Selecteer BEËINDIGEN in het keuzemenu.

Houd de prestaties van een actieve campagne bij:

1. Log in opUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer in de bovenste navigatiebalk Prestaties.

Actieve campagnegegevens worden binnen 48 uur na de start van de campagne weergegeven.

Doe het volgende om de prestaties van eerdere campagnes te bekijken:

1. Log in opUber Eats Manager.
  2. Selecteer Marketing in de zijbalk.
  3. Selecteer bovenaan Alle campagnes.

Beheer meerdere aanbiedingen

De Uber Eats-app ondersteunt meerdere aanbiedingen op itemniveau, waaronder:

• Twee voor de prijs van één
  • Een item vrij bij aankoop
  • Besparen op menu-items

Tegelijkertijd ondersteunt de app één aanbieding op mandniveau, zoals:

• Meer besteden, meer besparen
  • $ 0 bezorgkosten
  • Consumenten kunnen selecteren welke aanbiedingen ze willen verzilveren.

In aanmerking komen voor meerdere aanbiedingen

De grootte van het mandje wordt bepaald voordat de aanbieding wordt opgenomen.

Als een aanbieding bijvoorbeeld een minimumbedrag van $ 20* vereist, komt een klant die twee items koopt met de prijs van $ 10, één voor één, één voor $ 20, in aanmerking voor beide aanbiedingen.

*Of equivalente lokale valuta