Toegang beheren in Uber Eats Manager

Geef je team toegang tot Uber Eats Manager door gebruikers toe te voegen en rollen toe te wijzen, zodat ze je kunnen helpen bij het beheren van je restaurant.

Welke rollen zijn er in Eats Manager?

Er zijn drie rollen in Uber Eats Manager: Admin, manager en personeel.

Admin

Volledige toegang tot alles in Uber Eats Manager. De Admin kan andere gebruikers toevoegen, zoals Managers en Personeel.

Manager

Toegang tot alle functies en pagina's. Managers kunnen bijvoorbeeld de volgende dingen doen:

• Het menu bijwerken: bewerk het menu van je restaurant en voeg foto's toe
  • Statistieken bekijken: houd verkoopcijfers, klantstatistieken en bedrijfsgegevens bij
  • Beperkte functies gebruiken: Alleen jij en de admin van je bedrijf kunnen betalings- en belastinggegevens zien, managers en medewerkers uitnodigen en accountinstellingen aanpassen

Personeel

Toegang tot de belangrijkste functies en de meeste pagina's (geen toegang tot: gegevens over betalingen, belasting, gebruikers, instellingen en marketing). Personeel kan bijvoorbeeld het volgende doen:

• Het menu bijwerken: bewerk het menu van je restaurant en voeg foto's toe
  • Restaurantinformatie volgen en beheren: bekijk statistieken en verkoopgegevens, stel vakantietijden in en meer

Een gebruiker toevoegen

1. Log in bij Uber Eats Manager met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer 'Gebruikers' in het menu links.
  3. Klik op '+ Gebruiker toevoegen'.
  4. Vul de gegevens in.
  5. Klik op 'Toevoegen'.

Toegevoegde gebruikers ontvangen een e-mail met inloginstructies.

Rollen bewerken

1. Log in bij Uber Eats Manager met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer 'Gebruikers' in het menu links.
  3. Zoek de naam van de gebruiker en klik op de drie stippen aan de rechterkant.
  4. Je kunt het volgende doen:
    • de rol aanpassen
    • opnieuw een uitnodiging versturen
    • de gebruiker verwijderen