Je Star Micronics-printer via bluetooth koppelen met je iPad

1. Controleer of bluetooth is ingeschakeld op de iPad. Ga hiervoor naar INSTELLINGEN en kijk of bluetooth AAN staat.

2. Schakel de printer in met de aan- en uitknop.

3. Druk op de knop KOPPELEN achter op de printer. Houd de knop KOPPELEN ongeveer vijf seconden ingedrukt. Het ledlampje moet groen gaan knipperen.

4. Zoek op de iPad naar de printer in de lijst met bluetooth-apparaten. De printer heet: Star Micronics. Tik op de naam om de iPad te koppelen.

5. Als het koppelen gelukt is, heeft de printer in de lijst met bluetooth-apparaten de status Verbonden.