Veelgestelde vragen over verzamelfacturen

Als je verzamelfacturen voor belastingdoeleinden wilt ontvangen, moet je een belastingprofiel bij Uber aanmaken. Dit doe je als volgt:

1. Log in op restaurant.uber.com.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu en vervolgens Factuurinstellingen.
  3. Vul alle verplichte velden in.
  4. Tik op Versturen. Je kunt nu verzamelfacturen downloaden.

De informatie die je verstrekt:

• Moet wettelijk correct zijn,
  • Kan worden geverifieerd door de Belastingdienst,
  • Staat op je facturen.

Facturen downloaden

Je opent facturen als volgt (nadat je je belastingprofiel hebt gemaakt):

1. Log in op restaurant.uber.com.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu en vervolgens Factuurinstellingen.
  3. Kies de betreffende factuur.

Gegevens van verzamelfacturen bewerken

Facturen kunnen niet worden aangepast nadat deze beschikbaar worden op restaurant.uber.com. Je moet je gegevens bewerken als je wilt dat er aanvullende informatie op je factuur komt te staan:

1. Log in op restaurant.uber.com.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu en vervolgens Factuurinstellingen.
  3. Werk je belastinggegevens bij.
  4. Tik op Versturen.

Kan ik een factuur bewerken?

Nee, facturen kunnen niet worden bijgewerkt nadat je die hebt ontvangen.

Ik ontvang geen facturen

Controleer de gegevens van je belastingprofiel als je geen verzamelfacturen ontvangt van Uber:

1. Log in op restaurant.uber.com.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu en vervolgens Factuurinstellingen.
  3. Controleer je belastinggegevens en werk deze indien nodig bij.
  4. Klik op Versturen.