Apps van derden

Integratienormen en -vereisten

Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van de integriteit van informatie voor de toegang tot en het gebruik van de Uber-tools en -platforms, inclusief wachtwoorden, inloggegevens of belangrijke informatie. Wanneer je externe aggregators gebruikt om je winkelactiviteiten te beheren en te automatiseren, deel dan niet je inloggegevens voor Uber Eats Manager (inclusief eenmalige inlogcodes of wachtwoorden) in Uber Eats Manager. Dit is van cruciaal belang om de veiligheid op ons platform te handhaven en ongeautoriseerde toegang tot je account te voorkomen. Uber vraagt nooit om inloggegevens.

Restituties en geschillen

Geschillen met betrekking tot aanpassing van bestellingen en terugbetalingsverzoeken mogen alleen door winkeliers worden ingediend die toegang hebben tot Uber Eats Manager op admin- of managerniveau. Externe aggregators zijn niet bevoegd om namens jou vergoedingen aan te vragen of problemen met bestellingen op te lossen, tenzij anders is toegestaan door Uber. Daarnaast zijn bulkgeschillen die op een geautomatiseerde manier worden ingediend, bijvoorbeeld via bots of scripts via welke vorm dan ook, zoals via e-mail, telefoon of de selfservicetool voor geschillen in Uber Eats Manager, niet toegestaan.

Met de selfservicetool voor geschillen van Uber Eats Manager kunnen winkeliers per geval onnauwkeurige claims betwisten. Het is essentieel om de selfservicetool voor geschillen te gebruiken in overeenstemming met de beoogde toegang en het beoogde gebruik om te voldoen aan de voorwaarden van je winkeliersovereenkomst met Uber. Niet-naleving kan leiden tot beperkte toegang tot de selfservicetool voor geschillen, of andere passende maatregelen.

Klik hier voor meer informatie over het omgaan met fouten in bestellingen.

Toegang van externe partijen beheren

Je kunt onder accountbeheer bekijken welke apps van externe partijen toegang hebben tot je gegevens en dit beheren.

Als je de toegang voor een app van een externe partij verwijdert, hebben zij geen toegang tot je gegevens en heb jij geen toegang tot hun diensten. Ze kunnen echter nog wel toegang hebben tot de gegevens die ze al eerder hebben ingezien.

Raadpleeg de privacymelding van de externe partij voor informatie over hoe en waarom ze je gegevens verzamelen en gebruiken, en neem contact op met de externe partij als je vragen hebt. De privacymelding van elke externe partij kun je vinden onder Accountbeheer.

Als je in de toekomst een applicatie van een externe partij wilt gebruiken waarvan je de toegang hebt verwijderd, wordt je gevraagd om toegang te verlenen voordat je de app gebruikt.

Kunnen we je ergens anders mee helpen?