Laadfout op een Android-apparaat

1. Selecteer linksboven in Uber Eats Orders het menupictogram en tik op Instellingen.
  2. Tik op Uitloggen en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina die nu verschijnt.
  3. Forceer het afsluiten van de Uber Eats-app door op de kleine vierkante knop onderaan het scherm te klikken en naar links te vegen om de app te sluiten.
  4. Voer een harde reset uit. Druk op de kleine vierkante knop onderaan het scherm.
  5. Veeg naar links nadat alle geopende apps zijn geminimaliseerd. Hiermee wordt elke app gesloten.
  6. Houd het knopje aan de zijkant van het apparaat ingedrukt nadat alle apps zijn gesloten.
  7. Nadat je de knop ingedrukt hebt gehouden, wordt je in een scherm gevraagd om Uitschakelen of Opnieuw opstarten te selecteren. Selecteer Uitschakelen om het apparaat af te sluiten.
  8. Wacht ongeveer een minuut en houd de knop dan weer ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.